top of page

Verzending en retourzendingen

Verzendingsbeleid

Alle producten, diensten op naam, e-books en Academy-abonnementen die online kunnen worden gekocht, worden per e-mail verzonden nadat de betaling is goedgekeurd.

 

Er worden dus geen verzendkosten toegevoegd aan de aankoop(en) die u doet.

Retour- en omruilbeleid

Aangezien alle diensten op Blogzine Academy digitale bestanden of online abonnementen zijn, zijn geen terugbetalingen of omruilingen mogelijk, noch aanvaard.

Indien u een bestelbon offline heeft getekend én aldus ook heeft bevestigd, gelden de annuleringsvoorwaarden van deze bestelbon.

Indien u online via onze formulieren een aanvraag indient voor lid te worden van de Blogzine Academy, of een artikel wenst te publiceren op Blogzine.be, gaat u automatisch ook akkoord met de volgende annuleringsvoorwaarden:

- Het drukken op "Versturen", met de ingevulde gegevens van het bedrijf en de contactpersoon, geeft Blogzine recht om een factuur op te stellen voor het geselecteerde bedrag. Dit bedrag hangt af van het product: een inschrijven voor de Blogzine Academy, of een artikel op Blogzine.be.

- Bij het niet betalen van deze factuur, worden er eerste twee herinneringen verstuurd, telkens met 7 werkdagen speling. Indien er 14 dagen na factuurdatum geen betaling werd uitgevoerd van de initiële factuur, worden er herinneringskosten toegevoegd van 20%. Deze kosten dekken de administratieve kosten die Blogzine maakt ter opvolging.

- Er is bij het invullen van de formulieren geen mogelijkheid om te annuleren. Het volledige bedrag wordt aangerekend omdat het om een digitaal afgeleverd product gaat.

bottom of page