top of page

Personal Oil Design: Human Design ontmoet essentiële olie


Personal Oil Design: human design ontmoet essentiële olie
Credits: Canva.com


Benieuwd hoe jouw geboortedatum, -plaats en -tijd jouw unieke energetische stempel bepalen en wat dat precies betekent? Lees verder en ontdek de bijzondere wereld van human design en de rol van essentiële olie.


Balans is de essentie van het leven, en Human Design wijst je de weg om deze balans te vinden.


Human Design chart

Je Human Design blauwdruk wordt bepaald door je geboortedatum, -plaats en -tijd. Op dat moment krijg je je unieke 'energetische stempel'. Dit bepaalt hoe jij in dit leven met energie omgaat, en wordt visueel weergegeven in een Human Design chart.


Het ontdekken van je eigen unieke design is als een reis. Je zult af en toe verrast worden en vooral veel 'aha'-momenten van herkenning ervaren. Het is alsof je ziel eindelijk een zucht van ontspanning slaakt. Het is prachtig om je ware zelf steeds meer ruimte te geven! Bij Human Design draait het niet om theoretische kennis, maar om het experimenteren met de inzichten in je leven.


Personal Oil Design: human design ontmoet essentiële olie
Credits: Unknown

Aromatherapie

Het woord "aromatherapie" kan misleidend zijn, omdat het suggereert dat het alleen via de neus werkt, maar dat is niet het geval. Aromatherapie is een vorm van kruidengeneeskunde waarbij gebruik wordt gemaakt van extracten uit bloemen, kruiden, planten, bomen, harsen en vruchten. Het extract is de etherische olie.


Essentiële oliën kunnen elk aspect van je Human Design ondersteunen, van je strategie tot de details van je poorten, en zelfs je levensdoel. Zo ontstond Personal Oil Design. Ruth's doel is dat mensen zichzelf leren kennen aan de hand van hun Human Design-blauwdruk. Etherische oliën kunnen fysiek, cognitief, emotioneel en spiritueel op je inwerken. Elke olie heeft zijn eigen kwaliteiten en eigenschappen op verschillende niveaus.Personal Oil Design: human design ontmoet essentiële olie
Ruth van Personal Oil Design

 

Wil je graag meer informatie over Personal Oil Design of Human Design? Neem dan zeker een kijkje op de website.

Comments


bottom of page