top of page

Natureza Brasileira: Exotische Beachwear en Loungewear uit Brazilië


Natureza Brasileira zorgt voor exotische beach en loungewear uit Brazilië.
Credits: Natureza Brasileira

Natureza Brasileira by Josh is een must-visit showroom en atelier voor liefhebbers van beachwear en loungewear. Met zijn handgemaakte stoffen, unieke ontwerpen en persoonlijke winkelervaring brengt Josh de Braziliaanse luxe naar Nederland en België.

Josh Santana, een Braziliaan met een liefde voor natuur, mode en mensen, is de drijvende kracht achter Natureza Brasileira. Gevestigd in Nederland op vijftien minuten van de Belgische grens, brengt oprichter Josh de exotische Braziliaanse stijl dicht bij huis. Hij ontwerpt en vervaardigt de stoffen en beachwear met de hand in zijn atelier in Brazilië. Elk jaar reist hij terug naar zijn geboorteland om de collecties te creëren, zodat hij ze op tijd in Nederland en België kan verkopen voor het nieuwe seizoen.


De collecties van Natureza Brasileira zijn origineel en geliefd bij vaste klanten, vooral uit België. Van bikini's en badpakken tot hoeden en accessoires, elk item straalt de exotische Braziliaanse flair uit. Ook voor mannen heeft Josh hemdjes met bijzondere prints. Hij zoekt zorgvuldig de materialen en stoffen uit of creëert ze zelf. Elke collectie is bijzonder, origineel en exclusief. Van elk ontwerp zijn er slechts 2 stuks per maat (S tot L, soms XL) beschikbaar.


Persoonlijke winkelervaring

Bij Natureza Brasileira draait alles om persoonlijke aandacht en klanttevredenheid. Josh biedt zijn klanten een topervaring door hen een drankje en zelfs een hapje aan te bieden. Hij herinnert zich zelfs de voorkeuren van zijn vaste klanten, zoals "een cavaatje voor de Belgen, hé". Deze aandacht voor detail en persoonlijke touch zorgt voor een unieke en gewaardeerde winkelervaring.


“Ik wil dat iedereen zich goed voelt die mijn winkel binnenstapt én blij naar huis gaat met een mooie ervaring en uiteraard nieuwe lounge of beach wear”


Naast de fysieke showroom en atelier biedt Natureza Brasileira ook een online winkelervaring aan via de webwinkel. Klanten kunnen gemakkelijk de nieuwste collecties bekijken en een kijkje nemen in het lookbook. Met slechts een paar klikken kunnen ze hun favoriete items bestellen en genieten van de Braziliaanse luxe, waar ze zich ook bevinden. Prijzen variëren tussen 59,95 en €179,95.


Natureza Brasileira zorgt voor exotische beach en loungewear uit Brazilië.
Credits: Natureza Brasileira

Internationale bekendheid

Natureza Brasileira by Josh biedt niet alleen prachtige beachwear en loungewear, maar is ook actief betrokken bij internationale en prestigieuze samenwerkingen en evenementen. Josh organiseert regelmatig speciale evenementen om zijn klanten te verrassen en hen kennis te laten maken met de Braziliaanse cultuur en levensstijl. Door samen te werken met Miss-verkiezingen en deel te nemen aan internationale modeweken zoals die van Ibiza, versterkt Josh het merk en vergroot hij de bekendheid ervan op zowel nationaal als internationaal niveau.

Natureza Brasileira zorgt voor exotische beach en loungewear uit Brazilië.
Credits: Natureza Brasileira

 

Een bezoek aan Natureza Brasileira is een kans om de Braziliaanse luxe en exotische stijl te ervaren, geïnspireerd door de natuur en gepresenteerd met passie en toewijding. Of je nu fysiek de winkel bezoekt of online winkelt, Natureza Brasileira biedt een onvergetelijke ervaring waarbij de prachtige natuur van Brazilië dichtbij komt. Wanneer ga jij langs?

Comentarios


bottom of page