top of page

Lekkergoed: paradijs van heerlijke snoepjes en geschenkjes


Lekkergoed, het paradijs van heerlijke snoepjes en geschenken
Credits: Lekkergoed

Wat is jouw ultieme snoepgenot? Is het de verfrissende kick van zuurtjes, de zoete en fruitige smaak van gummies, de smeltende verleiding van chocolade, of iets anders? Welk type snoep je ook kiest, wij raden alvast Lekkergoed aan.


Groot assortiment snoep

Lekkergoed onderscheidt zich door het grote assortiment van meer dan 100 verschillende soorten snoep. Of je nu houdt van zure snoepjes, chocolade, thee of andere lekkernijen, bij Lekkergoed is er voor iedereen iets lekkers te vinden. Met traditionele favorieten en nieuwe smaakcombinaties biedt Lekkergoed een brede selectie aan traktaties die je smaakpapillen prikkelen en je een onvergetelijke ervaring bezorgen.


Lekkergoed, het paradijs van heerlijke snoepjes en geschenken
Credits: Lekkergoed

Alleen het beste is goed genoeg

Bij Lekkergoed staat kwaliteit hoog in het vaandel. Alle producten worden zorgvuldig geselecteerd om ervoor te zorgen dat alleen het beste snoep wordt geleverd aan de klanten. De verse en hoogwaardige snoepjes zorgen voor een ware smaakexplosie bij elke hap. Of je nu kiest voor een traditionele lekkernij of een nieuwe smaak wilt ontdekken, je kunt erop vertrouwen dat Lekkergoed je alleen de beste kwaliteit biedt.Verras met een uniek cadeau

Op zoek naar iets speciaals voor Vaderdag, juf & meester of een andere gelegenheid? Lekkergoed biedt een scala aan originele geschenkjes die prachtig zijn om te geven. Van heerlijke chocolade en snoepboeketten tot gepersonaliseerde traktaties, er is genoeg om uit te kiezen. Met de unieke geschenkopties van Lekkergoed kun je anderen verrassen en een glimlach op hun gezicht toveren. Laat je creativiteit de vrije loop en ontdek de vele mogelijkheden die Lekkergoed te bieden heeft.


Lekkergoed, het paradijs van heerlijke snoepjes en geschenken
Credits: Lekkergoed

Het verhaal achter Lekkergoed

Lekkergoed werd opgericht in juli 2020 door Sharon (33 jaar) en haar vriend Martijn. Beiden komen uit een gezin van ondernemers, waarbij Sharons ouders een bakkerij en Martijns ouders een frituur runnen. Met een ondernemersachtergrond was het voor Sharon en Martijn een logische stap om zelf een eigen zaak te starten. Ze bedachten het concept van "lekkere geschenkjes en verwennerijtjes voor jong en oud" en vonden de merknaam in het Zuid-Afrikaans: Lekkergoed, wat "snoepgoed" betekent.


In de afgelopen bijna 3 jaar heeft Lekkergoed een opvallende transformatie ondergaan. De verpakkingen werden professioneel gepimpt, het merk werd gerebrand en de website kreeg een complete make-over. Sharon en Martijn zijn gedreven om te groeien en te excelleren in hun onderneming. Naast het runnen van een webshop, openden ze in november ook een fysieke winkel. Met ruime openingstijden, waaronder avonden en weekends, biedt Lekkergoed flexibiliteit aan klanten. Zelfs buiten de openingstijden is het mogelijk om bestellingen af te halen via een handige afhaalkist.


We zijn dankbaar voor elke klant die voor het eerst bij ons bestelt, voor degenen die terugkeren en blijven bestellen.”

Lekkergoed, het paradijs van heerlijke snoepjes en geschenken
Credits: Lekkergoed

 

Ben je geïnspireerd geraakt door het verhaal van Lekkergoed en wil je zelf genieten van heerlijke traktaties? Bezoek hun webshop of ga langs in hun nieuwe winkel. Laat je verleiden door het ruime assortiment, de kwaliteit van de producten, de originele geschenkopties en de vriendelijke service die Lekkergoed te bieden heeft.


Comments


bottom of page