top of page

In de kijker: Boek je kerstfotografie in het hartje van Mechelen


Kerstfotografie in Mechelen
Credits: Duende Prints

Het is zover: de zomer is voorbij en de herfst staat om de hoek te wachten om zijn intrede te doen. Bij koude temperaturen denken we niet alleen aan warmere kleding, maar ook aan gezellige avonden op de bank en aan Kerstmis. En over dat laatste gaan we dieper in, want je kunt nu al je kerstfotografie boeken! Krijg jij ook zo'n zin in kerst? Lees dan snel verder.


Kerst is niet zomaar een seizoen, het brengt een onbeschrijfbaar gevoel.

Kerstfotografie in Mechelen
Credits: Duende Prints

Kies tussen twee unieke kerst sets

Cindy Van Dyck, fotografe en het creatieve brein achter de fotostudio Duende Prints, lanceerde vorig jaar voor het eerst kerstfotografie met als thema "Bohemian Christmas". Met twee tot drie shoots per dag was het al snel volgeboekt. Daarom gaan we dit jaar voor meer!


Niet alleen wordt de kalender langer beschikbaar gesteld, je kunt nu ook kiezen uit twee sets: "Bohemian Christmas" en "Classic Christmas". De keuze is helemaal aan jou!


Kerstfotografie in Mechelen
Credits: Duende Prints

Pakket mogelijkheden voor elk gezin

Om het gemakkelijk te maken om je kerstfotografie te boeken, kun je kiezen uit drie verschillende opties:


- Little Star: dit pakket is speciaal voor kinderen. Elk kind wordt alleen gefotografeerd in jouw favoriete set.


Deze optie is ideaal als je kleine spruit zijn of haar eerste kerstdag viert. Of als je nieuwe foto's wilt van je kind in zijn of haar mooiste kerstoutfit.


Prijs: 125€ excl btw.

50€ extra per kind.


- Couples: deze optie is voor fotografie van twee personen. Bijvoorbeeld jij en je partner, met je broer of zus, samen met je kind, mama, papa, viervoeter,... Noem maar op! Jij kiest zelf wie er met jou op de foto gaat.


Prijs: 175€ excl btw.


- Family: wil je met het hele gezin op de foto? Deze optie is mogelijk voor 3 tot 5 personen. Zo kan het hele gezin stralen! Bij deze optie worden er ook foto's per persoon gemaakt.


Prijs: 225€ excl btw.


Wat is er inclusief? Een fotoshoot duurt gemiddeld 30 minuten en je ontvangt minimum 15 beelden. Alle beelden die kwalitatief goed zijn, worden afgeleverd binnen de 48u.


Beschikbaarheid: van 24oktober tot en met 1 december is de kerst studio geopend in Mechelen, Stenenmolenstraat. Van 8u tot en met 20u kan je er dagelijks terecht, ook in het weekend.


Ben je zelf een fotograaf maar wil je de sets huren? Dan kan dat ook. De prijs wordt bepaald per uur.


Kerstfotografie in Mechelen
Credits: Duende Prints

Maak je eigen gepersonaliseerde kerstkaarten

Kerstmis gaat niet alleen over de gezellige momenten rond de tafel en cadeautjes, Kerstmis brengt een uniek gevoel van warmte, saamhorigheid en liefde. Daarom wil je in deze tijd iedereen het allerbeste wensen en laten weten dat je aan ze denkt.


Er is geen betere manier dan dit te doen met gepersonaliseerde wenskaarten! Dankzij je eigen kerstfoto's van je gezin, familie, jezelf en je trouwe viervoeter of kinderen kun je de meest unieke kerstwensen de deur uit sturen!


Kerstfotografie in Mechelen
Credits: Duende Prints

 

Wil jij je kerst fotoshoot boeken? Contacteer Cindy dan snel via WhatsApp op het nummer +32 471 12 57 73, of stuur een mail naar info.duendeprints@gmail.com. Wees er snel bij, want er worden maar twee shoots per dag ingepland. We zijn alvast enorm benieuwd om jouw kerst foto's te ontdekken!


Commentaires


bottom of page