top of page

Home staging: transformeer jouw huis voor verkoop of verhuur


LN Interieur, homestaging en intérieur advies
Credits: LN Interieur

Worstel je met het verkopen of verhuren van jouw vastgoed? Heeft jouw woning moeite om potentiële kopers of huurders te overtuigen? Dan is het tijd voor home staging. En niemand begrijpt de kunst van home staging beter dan Ellen Vankemmel, de gepassioneerde eigenaar van LN intérieur. Ontdek alvast waarom én enkele tips om jouw huis verkocht te krijgen.

De kracht van visualisatie

Vaak hebben potentiële kopers moeite om zich voor te stellen hoe een lege of slecht ingerichte ruimte eruit zou kunnen zien als die wel mooi ingericht en gestyled zou zijn. Het gebrek aan meubels en persoonlijke decoratie maakt het moeilijk om het potentieel en de mogelijkheden van de ruimte te zien. Hier komt home staging in beeld.


Met haar expertise op het gebied van interieur en haar diepgaande kennis van de vastgoedsector, creëert Ellen een sfeer die potentiële kopers aanspreekt en hen helpt zich gemakkelijker voor te stellen hoe hun eigen meubels en decoratie in de ruimte zouden passen. Dit stelt hen in staat om beter te beoordelen of de woning voldoet aan hun wensen en levensstijl.

LN Interieur, homestaging en intérieur advies
Credits: LN Interieur

Essentiële tips voor een verkoopklaar huis

Ellen deel meteen ook graag enkele waardevolle tips en tricks om juw huis verkoopklaar te maken. Deze eenvoudige stappen kunnen een groot verschil maken bij het aantrekken van potentiële kopers of huurders:


1. Verwijderen van persoonlijke spullen: Het is belangrijk om persoonlijke foto's, souvenirs en andere persoonlijke items te verwijderen. Dit helpt potentiële kopers om zich beter te kunnen visualiseren hoe ze hun eigen leven in de ruimte kunnen inpassen.


2. Opruimen: Een opgeruimd en georganiseerd huis creëert een gevoel van ruimte en laat potentiële kopers zien dat het huis goed onderhouden is. Verwijder overtollige spullen en berg de rest netjes op, zodat de ruimtes er schoon en geordend uitzien.


3. Reparatie van beschadigingen: Ga alle kamers grondig na en repareer eventuele beschadigingen, zoals gaten in de muur, kapotte lichtschakelaars of een lekkende kraan. Dit laat potentiële kopers zien dat het huis goed verzorgd is en direct bewoonbaar is.


4. Verlichting, accessoires en kleuren: Het gebruik van de juiste verlichting, accessoires en kleuren kan een groot verschil maken in de uitstraling van uw huis. Kies voor neutrale kleuren op de muren en voeg kleur toe met accessoires zoals kussens, vazen of kunstwerken. Goed geplaatste verlichting kan de sfeer in een ruimte versterken en de ruimte aantrekkelijker maken. Zorg voor voldoende natuurlijk licht door gordijnen open te houden en gebruik strategisch geplaatste lampen om de verschillende gebieden in uw huis te verlichten.


5. Tuin en buitenruimtes: Vergeet niet de tuin en buitenruimtes op te knappen. Maai het gras, snoei bomen en struiken en voeg wat kleur toe met bloemen en planten. Een goed onderhouden buitenruimte geeft potentiële kopers een positieve eerste indruk van uw woning.


LN Interieur, homestaging en intérieur advies
Credits: LN Interieur

Interieuradvies

Naast home staging en het succesvol runnen van haar webshop, biedt Ellen ook persoonlijk advies aan voor iedereen die zijn of haar huis wil transformeren tot een warme en gezellige leefomgeving.


Of je nu behoefte hebt aan een nieuwe inrichting, verlichtingsadvies, kleurpaletselectie of gewoon een frisse kijk op jouw interieur, Ellen biedt gepersonaliseerd advies dat aansluit bij jouw persoonlijke stijl en wensen. Ze luistert aandachtig naar jouw behoeften en helpt je bij het creëren van een ruimte die niet alleen mooi is, maar ook functioneel en praktisch.


LN Interieur, homestaging en intérieur advies
Credits: LN Interieur

 

Voor home staging en professioneel interieuradvies op maat neem je eenvoudig contact op met Ellen Vankemmel van LN intérieur. Op zoek naar leuke decoratie om te kopen? Bezoek www.ln-interieur.be en maak van jouw huis een warme en stijlvolle plek waar jij jou echt thuis voelt. Ontdek de mogelijkheden en neem vandaag nog de eerste stap naar het interieur van jouw dromen.Commenti


bottom of page