top of page

Drie Belgische Skincare producten voor hem én haar


Skincare Products
Foto Credits: Canva.com

De tijd is voorbij dat iedereen zijn eigen beauty tafel of -kastje in de badkamer had. Steeds meer beauty- en huidverzorgingsmerken zorgen ervoor dat hun producten geschikt zijn voor het hele gezin en meerdere huidtypes. Vandaag selecteerden wij voor jou drie Belgische huidverzorgingsmerken die een specifiek product aanbieden dat je kan delen in de badkamer.


Zelfzorg begint met huidverzorging.


#1 Synbiotic Skincare Serum


Welk huidtype je ook hebt, een goede huidverzorgingsroutine begint met het toevoegen van gezonde probiotische bacteriën. Deze gaan de huid dagelijks herstellen en kalmeren. Welk huidtype je ook hebt. En Belgisch merk "Synbiotic Skincare" heeft een herstellend probiotisch serum ontwikkeld dat roodheid, irritatie, droge plekken, trekkerigheid, puistjes en acne, overmatig talg en schilfers behandelt.


Het gebruik is heel eenvoudig: Gebruik Synbiotic Skin Serum huidverzorging 2 keer per dag, na het reinigen. Breng een laagje aan over het hele gezicht. Even laten inwerken alvorens verder te gaan met de rest van je verzorging.Synbiotic Skin Serum

#2 SELF Body Butter


Heeft u een droge huid of droge handen? Soms kan dit worden veroorzaakt door de zeep die u gebruikt. Die bevat namelijk bepaalde chemicaliën die je natuurlijke huidbarrière aantasten. Gelukkig heeft het Belgische merk SELF hier een oplossing voor gevonden: hun SELF Body Butter gaat de droge en trekkerige huid, soms zelfs met kloven en wondjes, verzorgen, herstellen en in balans brengen.


Hun SELF Body Butter is verkrijgbaar in twee formaten: 200ml en 30ml voor onderweg.

SELF Body Butter

#3 BeeNature haarverzorging


Naast een goede lichaams- en gezichtsverzorging verdient ook je haar liefde. En samen met het Belgische "BeeNature" geef je je haar de juiste voeding en verzorging. En dat volledig natuurlijk! Want Bee Nature is een merk van natuurlijke en biologische dermocosmetica op basis van honing en met een hoge huidtolerantie, voor het hele gezin.


Hun twee haarproducten "Honey Care" en "Honey Mousse" zijn helemaal onmisbaar onder je douche. De honing hydrateert en herstelt namelijk de haarvezel en reguleert ook de talgproductie. Daardoor voelt je haar zijdezacht en soepel aan. En tot slot zijn ze geschikt voor alle haartypes, dus ook voor het hele gezin!


Ontdek al hun haarproducten via Beenature.be.

Bee Nature Hair Product

 

De belgische beauty- en huidverzorgingsmarkt groeit elke dag en we zijn enorm benieuwd naar jouw favoriete producten! Deel je routine met ons op social media door ons te taggen (@blogzine.be), of stel ons voor aan je eigen merk! We geven je producten graag de zichtbaarheid die ze verdienen.


Comments


bottom of page