top of page

Co Works For Me : Platform voor welzijn en werkgeluk


coworksforme.com, een unieke digitale verbindingsplek.
Credits: Co Works For Me

Je kunt er niet omheen: burn-outpreventie is niet meer uit het leven weg te denken. Ook de nood aan zelfzorg en werkgeluk neemt toe. Met die insteek lanceerden twee Aarschotse onderneemsters het platform coworksforme.com, een unieke digitale verbindingsplek. Je vindt er als ondernemer, bedrijf, particulier, coach of creatieveling een weldoordacht aanbod aan inspirerende retreats in binnen- en buitenland én flexibele, vaak unieke meeting- en eventlocaties.


Inspirerende walk-in werkplekken

De walk-in werkplek is een locatie, veelal buiten de grote steden, waar het lekker vertoeven is. Je wandelt er zonder gêne gratis binnen met je laptop om op een ontspannen manier enkele uurtjes te werken. Naast goede wifi kan je er ook genieten van een zalig koffietje of iets te eten. Vaak gaat het om locaties dicht bij de natuur. Ze stralen rust uit en zijn ecologisch bewust.


En die walk-in werkplekken vind je op coworksforme. Met een minimum aan kliks en filters op dag, regio, faciliteiten en andere criteria zie je in een oogopslag de locatie of retreat die jij nodig hebt. In binnen- en buitenland, én met reviews. Met je gratis profiel plaats je ook zelf reviews, ga je op zoek naar een werkpartner voor een dag of nodig je als ondernemer andere gebruikers uit op je event. Om te zorgen dat iedereen tevreden blijft, werden er in samenspraak met de uitbaters walk-in huisregels opgesteld.


“Onze locaties filter je op het doel dat je voor ogen hebt: vergaderen, creatief bezig zijn, een pop-upruimte vinden, teambuilden, workation houden, een workshop of retreat organiseren. Het fijne is dat de partners die via ons een locatie vinden, hun retreat ook onmiddellijk kunnen aanbieden. Het is verbazingwekkend hoe de verandering van werklocatie, vergaderruimte of werkpartner dingen in beweging zet”, leggen de dames uit.


coworksforme.com, een unieke digitale verbindingsplek.
Credits: Co Works For Me

Vanuit persoonlijke behoefte

Valerie Vos staat, als gevestigd onderneemster, in voor webdesign en online zichtbaarheid, terwijl Stien Van Noten de rol van creatieve duizendpoot en bezieler op zich neemt. Een persoonlijke behoefte die onbeantwoord bleef, inspireerde beiden tot dit project.


Stien Van Noten ondervond eigenhandig hoe moeilijk het was de juiste retreat te vinden toen zij het noodgedwongen rustiger aan moest doen: “Als je je niet goed voelt, moeten er zo weinig mogelijk drempels bestaan om te vinden wat jij nodig hebt. Die willen we wegnemen met een breed aanbod aan retreats voor iedereen, of dat nu een yogaretraite, een workshop, een work retreat, een stilteweekend of nog iets anders is. Het aanbod wordt maandelijks geüpdatet. Zag je trouwens dat wij met z’n tweetjes de mini-workations in eigen land zelf organiseren?


Ook niet onbelangrijk is dat onze klanten bovendien op beide oren kunnen slapen, want alle aanbieders (waaronder ook al gevestigde namen als KPNI Belgium, Eva Daeleman in samenwerking met AdYogini, Veerle Dobbelaere, Wim Hof methode instructeur Dominique Stulens) doorliepen al een persoonlijke screening door ons.”


Valerie en haar partner Brent van It’s a Design Thing zochten eerder naar een flexibele werkplek en co-workpartner om uit de dagelijkse routine van thuiswerk te breken.


Valerie: “In de ondernemersgroepen waar ik deel van uitmaak, leeft dit echt. Het gaat om de juiste mensen om een inspirerende werkdag mee te beleven. Maar dat niet alleen. Soms wil je gewoon een paar uurtjes ontsnappen als de ander een belangrijke call heeft of als de poetsman stofzuigt.


In onze streek zijn de opties dan zeer beperkt. Gelukkig hebben Stien en ik fantastische locaties gevonden waar dat kan. Wij noemen dit gloednieuwe concept een walk-in.”


coworksforme.com, een unieke digitale verbindingsplek.
Credits: Liesje Brockley voor Coworksforme.com

Zoeken wat werkt voor jou

De leading ladies willen hun gebruikers helpen vinden wat werkt voor hen. Het platform biedt hét antwoord in de zoektocht naar evenwicht tussen werk en ontspanning. Met het doordachte, flexibele aanbod willen ze mensen aanzetten om het nuttige zoveel mogelijk aan het aangename te koppelen. Door mensen te verbinden en door onder meer in te zetten op het belang van mentaal welzijn hopen zij een community te creëren die dat vooropstelt.


“We nodigen iedereen, die werkgeluk vooropstelt, uit om kennis te maken met het platform”, luidt het bij de dames.


coworksforme.com, een unieke digitale verbindingsplek.
Credits: Co Works For Me

 

Nood aan een locatie of teamevent of organiseer je retreats in binnen- en buitenland en voel je nu al een klik met coworksforme? Bezoek hun website en vindt jouw ideale plek. Heb je zelf een unieke locatie ter beschikking die je wil inschakelen voor meetings, workshops, retreats of als walk-in werkplek? Je vindt alle informatie op de partnerpagina.

Comments


bottom of page