top of page

CARUMBOLA: Smaakvolle rumcocktails zonder gedoe


Belgische Carumbola Fruit Rum
Foto Credits: Carumbola

Aperitieven met cocktails is volop genieten, maar thuis cocktails maken kan soms complex zijn. CARUMBOLA wil daar verandering in brengen door iedereen op een gemakkelijke en snelle manier thuis een cocktail te laten maken zonder dat je een professionele barman hoeft te zijn.


CARUMBOLA is een Belgisch merk van rumbased spirits en likeuren en biedt je 5 verschillende smaken die passen bij ieders voorkeur. De fruitrums en spiced rum zijn de ideale basis om een eenvoudige cocktail te maken, terwijl de rumlikeuren geschikt zijn voor after-dinner cocktails. Elke rumsmaak biedt eindeloze mogelijkheden om verfijnde rumcocktails te maken door telkens een andere mixer te gebruiken.


Snel en gemakkelijk


Maak het gemakkelijk met een ‘Simple Serve’ cocktail. Met slechts 1 maat CARUMBOLA, 1 maat mixer en ijs ben je klaar. Door het simpel te houden, kun je bovendien de smaak van elk ingrediënt beter waarderen en proeven. Zorg ervoor dat je betere kwaliteit mixers gebruikt voor een superieure rumcocktail-ervaring.


Rumcocktails hebben iets extra's, ze zijn exotisch, tropisch en hebben een unieke smaak die je niet in andere cocktails vindt. Rum geeft een zoete, rijke en tropische sensatie aan je cocktails. Mensen worden simpelweg verliefd op de unieke smaak die rum biedt. Rumcocktails stralen een relaxte en tropische sfeer uit, een beetje zon in je glas. Maar laten we eerlijk zijn, de echte reden dat rumcocktails zo populair zijn geworden, is omdat ze gewoon ontzettend lekker zijn.


Wist je dat rum ook heel goed puur gedronken kan worden? De CARUMBOLA Dark Spice is de ideale kandidaat om ook puur te drinken. Ruik voordat je proeft en probeer de verschillende geuren en smaken te identificeren. Verken de diepte van deze prachtige drank en geniet rustig van wat deze spiced rum te bieden heeft. De rumbased likeuren van CARUMBOLA kunnen ook puur gedronken worden en zijn een echte verrassing van smaken.


Carumbola Fruit Rum Smaken

Koken met rum


Maar rum en rumbased spirits en likeuren zijn niet alleen geweldig om te drinken, ze zijn ook ongelooflijk veelzijdig in de keuken. Door rum te gebruiken bij het koken, kun je de smaak van je gerechten naar een hoger niveau tillen. Het is een geweldige manier om smaken te creëren die je niet kunt krijgen met andere ingrediënten.

Recept ideeën met Carumbola Fruit Rum

 

Waar wacht je nog op? Kies je favoriete CARUMBOLA rumsmaak, voeg je mixer toe, doe er ijs bij en voilà, je hebt een lekkere zelfgemaakte rumcocktail om van te genieten! Experimenteer zelf met de verschillende smaken om je eigen favoriete ‘easy serve’ of ‘simple serve’ rumcocktail te maken en tracteer je gasten (of jezelf) met je smaaksensatie en geniet samen van momenten van pure vreugde en ontspanning. Deel ons jouw cocktailmoment op #blogzinegenieten en tag @blogzine.be.Comments


bottom of page