top of page

Beton als designelement: Koksijdse broers lanceren meubelmerk Formigo


Belgisch interieur design merk Formigo
Fotografie: Delfien Trybou voor Formigo

Ben je op zoek naar een uniek designmeubel dat volledig aan jouw wensen voldoet? Dan raden wij jou Formigo aan, het nieuwe Belgische meubelmerk van de broers Seppe en Sam Weiss. Vanuit hun garage in Koksijde ontwikkelen zij gepolijste betonnen objecten die je volledig kunt personaliseren. In dit artikel lees je waarom Formigo onze nieuwe favoriet is.


Broers en zussen delen vaak een sterke band die zich uitstrekt tot hun professionele leven. Het is niet ongebruikelijk dat ze samenwerken aan projecten en dromen van het starten van een eigen bedrijf. In sommige gevallen blijft het echter bij dromen, terwijl anderen de stap durven te zetten om hun ideeën om te zetten in werkelijkheid. Dit is het geval voor de twee broers Seppe en Sam Weiss uit Koksijde."Onze familie bestaat grotendeels uit ondernemers en dat heeft ons altijd geïnspireerd om zelf ook ondernemer te worden. Om nu samen met mijn broer hetzelfde te kunnen doen, is een droom die in vervulling gaat.”

Geïnspireerd door het ondernemerschap van hun ouders en gedeelde passies voor design en interieur, hebben zij hun krachten gebundeld en zijn ze hun eigen meubelmerk begonnen. Formigo.be is een Belgisch meubelmerk dat gespecialiseerd is in personaliseerbare interieurobjecten gemaakt van gepolijst beton met kwaliteitsvolle Europese grondstoffen. De broers hebben hun droom van het starten van een eigen bedrijf werkelijkheid gemaakt en zijn vastbesloten om hun passie voor design te delen met hun klanten.Designobjecten van beton


Formigo.be biedt personaliseerbare interieurobjecten gemaakt van gepolijst beton aan. Elk object is volledig handgemaakt in België. De broers werken enkel met de beste Europese grondstoffen om ervoor te zorgen dat elk interieurobject van de hoogste kwaliteit is.


Het assortiment van Formigo omvat een verscheidenheid aan stijlvolle interieurobjecten, waaronder salontafels, bijzettafels en lampen. Elk object kan worden gepersonaliseerd om te passen bij de persoonlijke stijl en smaak van de klant.


De personalisatieopties omvatten het kiezen van de mix van steensoorten, de basiskleur van cement en een afwerking met keuze uit verschillende poten.


Formigo's productieproces is arbeidsintensief, maar het resultaat is verbluffend: een duurzaam en elegant interieurobject dat naadloos past in elk modern interieur. Seppe, de mede-oprichter van Formigo is een expert is op het gebied van betontechnologie en zijn kennis voor dit materiaal is duidelijk te zien in elk Formigo-product.


Met hun passie voor gepolijst beton en hun toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid, zijn Seppe & Sam Weiss trots op wat ze hebben bereikt met Formigo. Ze willen hun klanten helpen bij het creëren van een uniek en stijlvol interieur dat past bij hun persoonlijkheid en levensstijl.


 

Wil je meer informatie over Formigo en hun prachtige betonnen objecten of wil je een gratis sample aanvragen? Bezoek dan hun website op www.formigo.be en ontdek de mogelijkheden om je interieur te verfraaien met de hoogwaardige designobjecten van deze lokale ondernemers.


Comments


bottom of page