top of page

Appleblues: Persoonlijke stempels voor elke gelegenheid


Voorbeeld van stempels die je kan bestellen bij Appleblues
Credits: Appleblues.be

Ben je op zoek naar stempels die een onderscheidende en persoonlijke touch toevoegen aan elke gelegenheid en elk type druk- of kunstwerk? Dan is de webshop van Appleblues wat jij nodig hebt. Wij vertellen jou waarom.


Stempels zijn er in alle formaten, figuren en teksten en de mogelijkheden ermee zijn eindeloos. Of het nu gaat om knutselen met jonge kinderen, zakelijk gebruik of speciale gelegenheden, stempels kunnen een persoonlijke en unieke flair toevoegen aan elke situatie. Appleblues, een toonaangevend bedrijf op het gebied van stempels, heeft als missie om de leukste stempels te creëren en jouw werk aangenamer te maken.


Een bedrijfslogo dat opvalt


Het plaatsen van je bedrijfslogo op verschillende materialen, zoals papieren draagtassen, kaarten of cadeaubonnen, kan eenvoudig en snel worden gerealiseerd met een gepersonaliseerde stempel. Met de regenboog aan kleuren van stempelkussens kun je de afdruk van de stempel perfect afstemmen op de kleuren van je merk. Als je liever voor een snelle aanpak gaat, kun je kiezen voor een zelfinktende stempel. Met slechts één druk staat je logo in een mum van tijd te schitteren op een zakje.Stempels die je kan bestellen bij Appleblues

Voor de leerkracht zelf of als cadeau


Voor leerkrachten in kleuter- en lager onderwijs is het handig om een stempel bij de hand te hebben om boodschappen aan de ouders van de leerlingen door te geven. Met een stempel zoals "morgen zwemmen" of "fijn weekend" verloopt de communicatie met ouders een stuk sneller. Het over-en-weer gedoe met boekjes en agenda's wordt hierdoor vereenvoudigd. Voor zelfinktende stempels kun je hier terecht. Als je op zoek bent naar mini-stempels, dan zijn deze iets voor jou.


Een origineel en duurzaam cadeau aan het einde van het schooljaar is een stempel met de naam van de leerkracht. Als je een extra persoonlijke touch wilt toevoegen, kan er zelfs een tekening van de juf of meester op de stempel worden geplaatst. Meer informatie vind je hier.


Stempels voor leerkrachten van Appleblues

Naamstempels


Bij geboortedrukwerk kun je de naam van je kind stempelen om het een uniek tintje te geven. Bovendien zijn naamstempels ook handig voor knutselwerken en kunnen ze zelfs op kleding worden gebruikt, dankzij speciale inkten die permanent in stof blijven zitten.


Voorbeelden van naamstempels die je kan bestellen bij Appleblues

 

Je merkt het: er zijn talloze mogelijkheden en toepassingen voor stempels. Of je nu op zoek bent naar een stempel voor je bedrijf, de klas of een persoonlijk project, bij Appleblues moet je zijn.


Comments


bottom of page